keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Voi ei oon niin huono päivittämään! Kun päivittää livejournalia ja lähettelee koko ajan sähköposteja ihmisille niin tää aina pääsee unohtumaan. Oon niin laiska että taidan nytkin vaan kopioida pätkiä livejournal-merkinnöistä! :D Lupaan kirjotella useammin ja joku päivä laitan myös kuvia.

Ensimmäinen viikonloppu oltiin loma-asunnolla Vermontissa, jossa tullaan viettämään paljon aikaa talvella lasketellessa:

Back from Vermont! Oli tosi mukavaa enka oo elaissani ollut niin isossa talossa. Viis makuuhuonetta ja jokasessa oma kylpyhuone. Laitan kuvia kun ehdinjaksan. Lasten kanssa alkaa vihdoin loytya se yhteinen savel kun on saanut viettaa niiden kanssa pari paivaa keskenaan. Koti-ikavakin alkaa vahan hellittaa vaikka naan edelleenkin tyhmia unia Suomesta.

--

Seuraavan viikon perjantaina oltiin Nycissä Sallan ja Camillan kanssa (tutustuin niihin siellä koululla). Oli tosi ihana päivä, käytiin Sohossa ja Little Italyssa ja Times Squarella. Illalla vielä leffaan Sallan kanssa, etittiin Times Squarelta leffateatteria varmaan kaks tuntia :D Kun lopulta löydettiin niin oli aika pettymys kun ne näyttää siellä vaan n. 4 leffaa kerralla ja kaikki sellasia turhia hollywoodpläjäyksiä. Salla tuli meille yöksi ja oli ihanaa jutella suomeks, varsinkin kun tultiin niin hyvin toimeen.

--


Tanaan oltiin Jennyn kanssa rannalla ja takareidet on niin karistyny etten pysty istumaan kunnolla. Ainiin, ja tuntuu hassulta kayda leffassa kattomassa elokuva joka sijottuu Nyciin ja koittaa tajuta etta se sama kaupunki on ymparilla.


Oon ihan poikki. Jackson sai hullun raivokohtauksen kun piti menna nukkumaan ja 20 minuuttia meni siihen etta se tuli alas sangysta ja ma nostin sen takasin ja se huusi ja tuli taas alas sangysta ja ma nostin sen takasin jne jne.


--

Huhhei mika paiva. Aamulla vein lapset leirille ja Jackson meinas alkaa inhottavaks taas mutta se meni onneks ohi ja ne pyoraili sinne tosi kiltisti.

Mulla oli tanaan vapaata ja tarkotus oli menna Jennyn kanssa New Rochellen keskustaan kun ei olla viela kayty siella. Anne lupas eilen etta Jon vois heittaa meijat, mut sit ku kysyin aamulla voisko se, niin Anne vaan "Oooh you know what, I didn't even speak to him because he came so late!" Kivakiitti. Jon sit nukku puoleen paivaan eika Jenny enaa ehtiny lahtea mihinkaan. Arsyttavinta on olla nain paljon muitten armoilla. Just ehtiny tottua siihen etta on itella ajokortti ja paasee minne vaan ja jos ei autolla niin bussilla. Taalla menee jarkevasti vaan junia ja juna-asemalle on 25 minuutin kavelymatka.

No onneksi oli suunnitelma B eli menin Annen kanssa kuntosalille (30min Abs Express) ja sen jalkeen se heitti mut bussipysakille. Menin New Rochelleen joka oli maailman tylsin. Luulin etta New Roc olis joku iso kauppakeskus mut siella oli vaan ruokapaikkoja, leffateatteri ja pelihalli. Kaikenlisaks 90% ihmisista jotka nain oli tummaihosia. Kaikki naismyyjat oli tosi epaystavallisia, tai ehka vaan kuvittelin, en tiia. Hain social security cardin ja soin Applebeesissa. Siella oli innokas nuori tarjoilijamies joka poikkes mun poydan luona viiden minuutin valein kysymassa "Everything okay, ma'am?"


Menin neljan junalla Ryehin, joka on varmasti maailman sopoin kaupunki. Nain Lindan ja kaytiin Victoria's Secretilla joka menee konkurssiin koska kukaan sopon pikku Ryen asukas ei kay siella koskaan :D Ostin rintsikat, kuorimavoiteen ja kylpyvaahtopurnukan 25 dollarilla. Sen jalkeen mentiin Cosille (en ikina tiia mita paatteita kayttaa naitten paikannimien kanssa) syomaan. Jalkiruuaks tilattiin jotain ihmeellista amerikkalaista juttua: saatiin vaahtokarkkeja, kekseja ja suklaata. Vaahtokarkit piti grillata sellasen tuikun kanssa ja sit laittaa ne ja suklaa keksien valiin. Namnam, amerikkalaiset osaa kyl herkutella. Cosin jalkeen mentiin Lindalle kattomaan Entouragea ja nyt tekis vaan mieli menna vaahtokylpyyn mut en tiia jaksanko enaa.

--

Olipas mukava viikonloppu.

Perjantaina FedEx toi ihanan, uuden, seksikkään Sony Vaion jota rakastan. Pääsin vapaalle jo viideltä, kävin kuntosalilla ja menin starbucksille odottamaan Jennyä ja Mandyä. Lähettiin Playlandiin koska siellä oli destiny's child Michelle Williamsin ilmaiskeikka. Nähtiin pari aupairtyttöä, toinen Australiasta ja toinen Panamasta. Kaikki oli kauheen mukavia mut oon vaan niin huono sosialisoitumaan porukassa. Keikan jälkeen mentiin Mandyn luo kun sen perhe on jossain matkoilla ja talo siis tyhjänä. Sinne tuli myös kaks saksalaista poika-au pairia mikä oli aika mielenkiintosta. Ne oli ihan hauskoja mutta koska kaikki muut oli saksalaisia niin kaikki puhu aika paljon saksaa. Aluks se oli ihan kivaa kun huomasin ymmärtäväni aika hyvin mitä ne juttelee, mut pidemmän päälle ei niin kivaa. Jenny on kuitenki ihana kun se koko ajan yrittää pitäytyä englannissa.

Lauantaina olin töissä vaan yheksästä neljään ja oli tosi kiva päivä kun mentiin Jacksonin ja Jessien kanssa kolmestaan uima-altaalle. Oli niiin hauskaa eikä kumpikaan saanut kertaakaan kunnon raivokohtausta, vaikka iltapäivällä Annekin oli kotona. Neljältä mentiin Jennyn kanssa White Plainsiin ostoksille ja mukaan tuli kaks saksalaista tyttöä. Kun kuulin että ne tulee kanssa niin tiesin että ei tuu olemaan kovinkaan kiva reissu. Ärsytti jo valmiiks joten en kauheesti jaksanu edes yrittää jutella niitten kanssa, enkä jaksanu edes yrittää ymmärtää kaikkia niitten juttuja. Meinasin mennä yksin leffaan kattomaan Batmanin, mut Jenny ei päästäny mua vaan ehdotti et jos mennään niille kattomaan joku leffa kun sen hostperhe oli viikonlopun Long Islandilla. Mentiin siis niille ja vuokrattiin P.S. I Love You. Ihan hullua kattoa, kun on ite Amerikassa. Kaikki huonekalut, ulko-ovien lukot, kadut.. Sit yhessä kohtauksessa näky myös mun kuntosali, mikä oli kyllä kaiken huippu! Syötiin pizzaa, popcornia, keksejä (niillä oli jääkaapissa purkillinen amerikkalaista keksitaikinaa, taidan joskus ostaa sellasen kotiin ja syödä raakana....), melonia, sipsejä. Yök. Loppujenlopuksi päätin jäädä niille yöksi.

Tänään lähettiin Nyciin. Jenny on muuten tosi ihana, mutta se on niin perussaksalainen: kauheen järjestelmällinen ja tarkka, kaikki pitää suunnitella hyvin eikä sen kanssa oo yhtään sellasta luppoaikaa, kun koko ajan kiidetään paikasta toiseen vaikka meillä on vuosi aikaa käydä kaikissa paikoissa :D Ostettiin kertakäyttökamerat: mä otin siitä kuvia ja se musta, se lähettää sen kameran sen poikaystävälle ja mä kehitän kuvat ja lähetän äitille synttärilahjaks valokuva-albumin. Ei tehty muuten mitään erikoista, kävin sata kertaa Starbucksilla ja syötiin mäkissä koska Jenny rakastaa niitten kananugetteja. Oli ihan tuskastuttavan kuuma ja sen takia oltiin molemmat vähän ärsyyntyneitä koko ajan. En ostanu muuta kun yöpuvun ja aamutakin. En vieläkään oo saanu hommattua minkäänlaista puhelinta.

Huomenna Playlandiin, taas :D Lindan hostmom oli voittanu radiokilpailussa 6 lippua sinne ja se anto ne kaikki Lindalle. Eli siellä on pelkästään ne ihmiset jotka on voittanu liput ja saadaan ajaa ilmaseks kaikilla laitteilla, jeejee!


--

Tänään oli aika raskas päivä koska Jessie sai puoltoistatuntia kestävän itkukohtauksen kun piti mennä päiväunille.

Pääsin 8:30 (täällä tottuu tosi nopeesti kirjottamaan kellonajat noin) ja menin starbucksille kirjottamaan mummin kirjeen loppuun. Ostin suklaata, josta jäi ihan oksennusmainen jälkimaku, yhyy haluun fazeria. Ostin myös People-lehden ja nyt dataan, katon telkkaria, lakkaan kynsiä ja luen lehteä!


--

Aamuisin aina tuntuu että haluun heti takas kotiin.


--

Anteeksi tästä tuli superpitkä mutta siinä oli kolme viikkoa tiivistettynä. :D Rakastan lapsia jo nyt, mulla on koko naapuruston suloisimmat ipanat. Leiriohjaajatki on kaikki ihan rakastuneita niihin. Välillä on tosi rankkoja päiviä, välillä tosi ihania. Koti-ikävä vaivaa aina välillä mutta ei onneks enää niin pahasti kun alkuviikkoina.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

oliskohan mahdollista saada linkkiä tuohon sun livejournaliin? olisi kiva lueskella, jos kerran sitä päivittelet hieman ahkerammin :)