torstai 3. heinäkuuta 2008

Olin eilen lahella asuvan suomalaisen au pairin kanssa ostoksilla, kun oli vapaapaiva. Oli todella kivaa puhua suomea ja jutella jonkun kanssa joka ymmartaa tan koti-ikavan. Linda sanoi, etta muistaa miten rankka eka kuukausi oli, ja tahtoo siksi auttaa mua tekemalla kaikkea hauskaa yhdessa. :)

Jacksonin kanssa tullaan jo hyvin toimeen, ja se jopa uskoo mua kun komennan. Jessien kanssa tullaan toimeen sillon kun hostmom on paikalla, mutta jos se jattaa meidat keskenaan niin Jessie itkee koko ajan "I want mommy!". Se on vahan raskasta, varsinkin nyt kun ei oo itsellakaan mikaan maailman paras olo. Vahan jannittaa ilta, kun Anne menee espanjantunnille ja mun pitais laittaa lapset nukkumaan..

Oon saanut jo paljon uusia kavereita! Mennaan ens perjantaina Camillan ja Sallan (ne suomalaiset joihin tutustuin koululla) kanssa Nyciin enka jaksais yhtaan odottaa. Siita tulee niin kivaa! Jenny soitti tanaan ja kysy jos tehtais jotain yhdessa, Lindan kanssa luvattiin nahda ensi viikolla ja samoin Katien kanssa. Katie asuu niin lahella etta mennaan ehka kavelylle kun tullaan Vermontista sunnuntaina. Muuten taalla on vahan kallista nahda kavereita, eilenkin maksoin junaliput + taksin kotiin eli noin 19$. Autoa en oo viela paljoa ajanu enka edes osais menna silla mihinkaan. Kaikenlisaks bensakin on tosi kallista joten..

Ensi viikolla Nunnukin on taalla lahettyvilla, ja odotan innolla etta paastaan nakemaan!

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Kiva kuulla etta menee hyvin. :) Ja kavereitakin oot jo ehtiny hankkia! Mahtavaa.. =) Jos ma nyt tonne Floridaan lahden niin ma toivon etta ma saisin niita kavereita ja suht. pian kun perheeseen saavun. Taalla ranskan puolella on niin tuskaa ku ei oo sellaisia kavereita saanu joiden kanssa vois hengailla myos vapaalla eika vaan aina baarissa.. :/ pplaah.
Onnee sulla ja pida hauskaa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun olisi kiva lukea sun kuulumisia useammin :) Miten siellä menee? Nyt sun lähdöstäsi on lähes kuukausi - onko siellä oleminen ollut sitä mitä toivoit / halusit / kuvittelit? Onko ollut negatiivisia / positiivisia yllätyksiä au pairina työskentelyn suhteen? Jos, niin mitä?

Toivottavasti vastailet :) Yritän tässä tsempata itseäni samaan koitokseen, lähtö 4 viikon kuluttua!

-Emmy

Riikka kirjoitti...

Moi Riina!
Kuulostaa siltä että sulla on kivasti lähteny elämä käyntiin täällä Amerikassa! Itse pyyhälsin paikalle New Jerseyyn 7.7. ja rutiineja opetellaan kovasti :)
Olis tosi kiva treffailla joku viikonloppu vaikka Nycin suunnilla, jos sattuu molemmille vapaata aikaa samaan aikaan :)
-Riikka-