tiistai 29. heinäkuuta 2008

Maailmassa vaikeinta on saada toimiva puhelinliittymä vaan yhden vuoden sopimuksella Amerikassa.

Eilen kun tulin junalla Lindalta ja menin autoon ja koitin käynnistää sen ni kaikki mahdolliset varashälyttimet alko soida ja se vaan jatku ja jatku ja joku mies tuli ihmettelemään mut ei osannu auttaa ja koitin painaa kaikkia nappuloita ja käynnistää autoa mut se ei käynnistyny enkä saanu avainta pois enkä. Se oli niin pelottavaa. Lopulta se loppu mut en enää uskaltanu koittaa käynnistää sitä joten piti ottaa taksi kotiin (koska ei oo kännykkää) ja maksaa siitä kymppi ja lähtee Jonin kanssa takas asemalle. Se tietty sai auton heti toimimaan, parkkivaihde ei ollu kunnolla paikoillaan tai jotain. Voi luoja.

Tästä viikosta pitäs tulla kiva:

Tänään brasilialainen au pair ja sen hosttyttö tulee meille syömään lounasta. Iltapäivällä mennään Jennyn ja sen hostlasten kanssa uima-altaalle. Mulla loppuu työt puoli yheksältä ja sen jälkeen voisin mennä pitkälle lenkille.

Huomenna on töitä aamulla ja illalla, päivällä on monta tuntia vapaana. Pitää mennä hakemaan puhelin sieltä liikkeestä (ja TODELLA toivon et se toimii niinku pitäs) ja voisin koittaa ettiä jonkun kampaamon mihin uskaltais mennä.

Torstaista tulee pitkä päivä koska Anne lähtee Bostoniin, joten kalenteriin on merkattu mulle töitä 11:15-01:00 :D Oikeesti päivä menee niin että kun lapset tulee leiriltä, laitan ne päiväunille ja siivoon. Kun ne herää, vien ne isovanhemmille pariks tunniks ja mulla on vapaata. Illalla seittemältä niillä on leirillä joku näytelmä joka mun pitää videokuvata. Kun tullaan sieltä niin lapset nukkumaan ja mulla on periaatteessa loppuilta vapaata, pitää vaan pysyä kotona. Joten ei ollenkaan paha päivä, jos lapset vaan nukkuu päiväunet hyvin niin ettei ne oo ihan superväsyneitä illalla, koska se tietää aina ongelmia.

Perjantaina Jon vie lapset aamulla leirille, mä haen ne ja sit meillä on playdatet yhden saksalaisen tytön kanssa iltapäivällä. Anne tulee kaheksan aikoihin kotiin ja sitten oon off ja suunnataan Lindan kanssa WEBSTER HALLIIN bilettämään! Salla New Jerseystä tulee sinne sen kavereiden kanssa enkä jaksa yhtään odottaa että nähdään taas! Ongelmia on että mulla on Lindan paperit, toivon että pääsen niillä sisään. Toinen ongelma on juominen koska en tietenkään saa siellä juoda. Pitäskö salakuljettaa jotain vai juoda ennen sitä? Hmm. Ihan kun olis taas 16vee.

Lauantai ja sunnuntai OFF, pitää keksiä jotain kivaa. Ehkä meen nyciin.

1 kommentti:

riiks kirjoitti...

Heip! Tuolta au pair foorumilta sinunki blogin löysin ja ajattelin kysästä josko saisin lisätä sen omaan blogiini? :)