sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

22 päivääYlioppilaana ja rikkaampana kuin ikinä! Kyllä nyt kelpaa lähteä isoon maailmaan seikkailemaan. :D

Viisumihaastattelu on huomenna. Pitää lähteä aikaisin aamulla junalla Helsinkiin, puoli yhdeltätoista olla suurlähetystöllä ja sen jälkeen koittaa tappaa aikaa kunnes 30STM:n keikka alkaa. Hyvä tapa kuluttaa aikaa on tietysti lahjarahojen tuhlaaminen.. Himottais hankkia jotain NikeHelsinki-liikkeestä, kun oon aina vaan pihtaillut enkä ikinä ostanut sieltä mitään. Toisaalta en tiiä miten järkevää on tehdä nyt kamalasti ostoksia kun Jenkeissä on koko vuosi aikaa shoppailla.

Heti kun meni melkein viikko niin, etten käynyt kertaakaan aupairusa-foorumilla enkä ehtinyt vastata Annen sähköpostiin, alkoi vähän pelottaa. Tää on kuitenkin niin iso repäisy pois kaikesta tutusta ja turvallisesta, ettei voi mitenkään etukäteen valmistautua siihen miltä se oikeesti tuntuu. No, ei saa antaa sellasille ajatuksille liikaa valtaa ja nyt kun Annelta oli tullut postia ja lisää kuvia lapsista musta tuntuu taas varmalta ja hyvällä tavalla jännältä. Inhottavaa olla näin ailahtelevaiset tunteet.

Ainiin, Anne kirjotti että ainoan sanan jonka lapset muistaa saksaksi (ex-auppari oli saksalainen) on nukapazzi, joka on "slang for naked kids running around (or something like that)". Eli siis nakupelle :DD

Toimiiko teillä toi aupairusa-foorumi kunnolla?

3 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Onnea uudelle ylioppilaalle! Olitko eilen juhlimassa jossain? Ei toimi foorumi mullakaan tällä hetkellä (ei oikeestaan oo toiminu koko päivänä).

Armi87 kirjoitti...

Moikka! Löysin au pair blogisi Pauliinan blogin kautta. Linkitän sinut omaan au pair blogiini. Olen itse lähdössä Michiganiin au pairiksi 7.7. :)

Riikka kirjoitti...

Lykkyä pyttyyn haastattelun kanssa!

Ja mä oon kanssa miettiny tota shoppailua että koitan nyt kovasti hillitä, jenkeistä sitten :P Voin vaan kuvitella kuinka mun kaikki rahat vaan häviää jonnekin, ja kamaa on enemmän ku pystyy Suomeen millään konsteilla saamaan... Apua :D