torstai 22. toukokuuta 2008

32 päivää

Enää vajaa kuukausi Atlantin ylitykseen. Onhan tässä vielä kaikenlaista ennen lähtöä (töitä, lakkiaiset, 30STM, Göteborgin matka, juhannus, läksiäiset) mutta silti se pyörii mielessä koko ajan. Näin viime yönä unta au pair training schoolista ja se oli ihan kammottavan synkkä ja ankea, toivotaan että ne mielikuvat osoittautuu vääriksi!

Ennen perheen löytymistä alkoi mieleen hiipiä pikkuruinen pelko siitä onkohan tää nyt sittenkään se paras vaihtoehto, vuosi on kuitenkin aika pitkä aika enkä oo mikään maailman nopein uusiin asioihin sopeutuja. Family Dorf kuitenkin poisti kaikki epäilykset, hostmom oli puhelimessa niin ihana että olin heti myyty. Hostmom Anne lähettää ihania sähköposteja ja kuvia lapsista Jacksonista (4v) ja Jessiesta (2,5v).

"I asked them what they thought about your pictures, and they just kept pointing saying 'that's Riina and that's Riina' and then Jackson said 'can we call her right now', which was cute"

"
I loved your photo album! You are going to go camera crazy when you get to New York, and the beaches, and Vermont, and the kids!"

"
Jackson practiced his karate 'hiya hiya' while we went on a bike ride around town."

"
Jackson loves every song that has to do with trains, and Jessie loves every song that Jackson doesn't want to listen to. Somewhere we find a happy medium."

"What's your favorite color? (we need to paint your room - no promises though)"

I can't wait!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Riikka AuPair-foorumilta moi :P Oi miten kuulostaa mukavalta tuo sun perhe, kertakaikkiaan! Ymmärrän tosin niin hyvin ton jännityksen ja pienen pelon. Itsellä on ruvennut toi nukkuminen jo nyt olemaan aika vaikeaa. Mulla on lähtö 7.7, saa nähdä kuin zombie olen siihen mennessä jos en saa nukuttua melkein kahteen kuukauteen :D

Säkin olet näköjään tulossa 30STM:n keikan katselemaan. Ookko nää mahdollisesti heidän virallisella foorumilla pyöriskellyt? Uteliaisuuttani vaan, että tiedänkö ehkä sua sieltä(kin). Pieni maailma, vielä pienempi Suomi :D

Pidä lippu korkeella, kohta lähdetään isoon maailmaan!

Riikka kirjoitti...

Edelliseen lisätäkseni, lisäsin blogisi mun linkkilistaan jotta löytyy jatkossa helposti (ja jotta aiheesta etsivät löytää helposti lisää) :) Sano ihmeessä jos syystä tahi toisesta tahdot että poistan sen tuolta.