keskiviikko 6. elokuuta 2008

En nyt halua säikäyttää tulevia au paireja kertomalla, että on aika kurja olo. Se johtuu kuitenkin vaan tästä perheestä ja työajoista, vapaa-ajalla on aina ihanaa enkä haluais kotiinkaan lähteä. LCC palaa lomalta ens sunnuntaina, joten sitten vaan heti sen juttusille. Toivon että löytyis uusi, parempi perhe jossa työajat ja vapaa-aika olis selvästi eroteltu ja toivottavasti olis vähän enemmän viikonloppu- ja iltavapaita.

Pelottaa vaan se kahden viikon rematch-aika, koska luulen että se tulee olemaan aika epämukavaa. Hamittaa jättää lapset mutta oon nyt ollu niin stressaantunu ja ahdistunut täällä, että pitää ajatella omaa parasta. En jaksa viettää koko vuotta tälleen.

Positiivisiakin juttuja on: rakastan sitä miten helposti täällä saa uusia kavereita! Lähinnä au paireista, paikallisiin on vaikee tutustua. Suomalaisia, saksalaisia, puolalaisia.. Tykkään kun on niin paljon uusia tuttavuuksia ja tekemistä.

9 kommenttia:

Sallamaari kirjoitti...

Tuskin sä ketään tuolla pelotat, tai no et ainakaan mua onnistu. Kyllä varmasti jokainen, joka ajattelee tuonne lähtemistä, ottaa huomioon sen, ettei kaikki aina ole niin helppoa ja välttämättä mene niin kuin toivoisi.

Toivottavasti löytäisit pian uuden perheen, jossa oikeasti viihtyisit hyvin. Tyhmäähän se vain olisi viettää vuosi paikassa, jossa ei oikeasti viihdy. Kaikkea onnea perheen etsintään ja toivottavasti nyt pääset sellaiseen perheeseen, johon oikeasti tunnet kuuluvasi :)

Anonyymi kirjoitti...

tosi harmi että jouduit tähän tilanteeseen :/

mut ihan oikein teet, sun oli tarkoitus viettää ihana vuosi, joten turhaan mietit sitä mitä perhe tai lapset ajattelee. vaikka vaikeaa se varmasti on...

toivotaan että uusi perhe löytyy pian! kerro uutisia heti kun on :) tsemppiä hakuun!

Riikka kirjoitti...

Hei kovasti voimia sulle sinne muutosten mylläkkään!

Hienoa kuitenkin että olet heti rohkeana tarttumassa tilanteeseen ja alat toimia, vuosi on kuitenkin niin lyhyt aika että parempi vaihtaa heti kuin viettää yhtään pakollista enempää aikaa perheessä joka ei tunnu hyvältä.

Onnea kovasti perheen etsinnöille, kyllä sieltä se sullekin oikea perhe löytyy!

Anonyymi kirjoitti...

ähhh :S koita kestää ja toivon et pystyt vaihtaa perhettä? mis päin nycii oot siel ja ootko jonku järjestön kautta sinne menny ?

Armi87 kirjoitti...

Voi harmi ku sulle on sattunu huono tuuri. No, onneksi oot kuitenki tehny oman päätöksen ja päätät vaihtaa perhettä. Ehdottomasti parempi niin. Tsemppiä ja voimia sulle! :) Kyllä sää vielä hyvän perheen löydät.

riiks kirjoitti...

Huh, kuullostaa todella inhottavalta! Ja kun kaiken alussa toivo ja luuli että kaikki menee hyvin.. Mites nyt? Oletko jo saanut asiaa eteenpäin?

Anonyymi kirjoitti...

hei terppa!! huomasin, että sä oot new rochellessa au pairina. Minäpä olen tässä Larchmontissa^^ jos kiinnostaa, ni ota hei toki yhteyttä ois kiva nähdä jotain suomalaisiaki välillä ! :D voit lisätä meseen tai laittaa sähköpostia sannakeranen@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

heippa! ei nyt liity mitenkään postaukseen, mutta ajattelin ihan uteliaisuudesta kysyä, että saitko vaikuttaa siihen, mihin perheeseen tai osavaltioon sijoitut hakuprosessin aikana?

Sway kirjoitti...

oih! Pitää lukea sun blogia enemmän. Tahtoisin nimittäin itse valmistumisen jälkeen nykkiin au pairiksi. New York on vaan niin ihana..

Koita jaksella siellä, ja heti LCC.n juttusilel ku voit. Varmasti kaikki menee hyvin. Take care..